Strooipop 2011

Het succes van Strooipop 2010 kreeg een nog mooier vervolg in 2011. De belangrijkste ingrediënten voor het festival - sfeer, gezelligheid en aandacht voor regionale artiesten - kregen ook dit jaar nadrukkelijk de aandacht en de organisatie besteedde extra aandacht aan de aankleding van het terrein en de invulling van het programma. Zo was het horecagedeelte op zaterdag uitgebreid en waren er op zondag (nog) meer activiteiten voor de kinderen.


Ook de line-up mocht er zijn. Op zaterdag stond 'Goo Back To The Zoo' op het hoofdpodium van Strooipop. En dat bleek een voltreffer. Juist dat jaar kreeg de poprockband - met hits als Electric, Hey DJ en Beam Me Up - namelijk landelijke bekendheid als huisband van het televisieprogramma De Wereld Draait Door en door optredens op Lowlands (2010) en Pinkpop (hoofdpodium 2011). Dezelfde avond stonden ook The Hot Studs en Memphis Maniacs op het hoofdpodium. En ook deze bands bleken een garantie voor een onvergetelijke avond.


Op zondagmiddag ging Strooipop verder met optredens op het hoofdpodium van De Revuo’s, de winnaar van de ‘Strijd om de Strooipop, Polo'n Heze en de Loco Loco Disco Show. De Local Heroes Pub werd deze middag omgetoverd in een speelplaats voor de kinderen. Op het buitenterrein waren er bovendien diverse extra kinderattracties zoals luchtkussens, een draaimolen en zelfs het grootste minicircus van Europa. Daarmee beweest Strooipop wederom een veelzijdig evenement te zijn, voor jong én oud!Terug naar fotoalbum overzicht