Strooipop 2012

Met een - op enkele kaarten na - uitverkocht huis begon Strooipop op zaterdag 6 oktober al om 16.00 uur met een speciaal feestje voor alle 'Vrienden van Strooipop' in het gezellige feestcafé. Vanaf 18.00 uur was het festivalterrein geopend voor alle bezoekers en vanaf dat moment barstte het feest helemaal los. Na een paar regenachtige dagen zat het weer gelukkig mee en op vier verschillende podiums was het volop genieten van optredens van diverse artiesten.


Op de Main Stage volgden HeartBox (de winnaar van de Strijd om de Strooipop), Flowfabriek en Dearworld elkaar op en rond de klok van half 12 maakte Rowwen Hèze het feest helemaal compleet. Wat een topband! Een stukje verderop bleek de 'Bouncing Beats' tent met DJ Robert, DJ Dampu, DJ Kitstart en de Space Pirate een groot succes. Wat een geweldige muziek, wat een aanwinst voor ons mooie festival!


In het feestcafé werd intussen nog steeds volop gefeest met o.a. DJ Stephan, DJ Indecut en niet te vergeten Don Pierro. In het Tejater stapten bovendien diverse festivalgangers onder leiding van XXL On Tour in het huwelijksbootje.


De zaterdag kreeg een mooi vervolg op zondagmiddag. Het festivalterrein was al om 13.00 uur geopend en al snel stroomde het festivalterrein vol. De kinderen vermaakten zich prima met diverse activiteiten en op de Main Stage waren optredens te zien van Time Machine, Robby Lee en Mr. Orange. Het optreden van Lijn 7 TV Show was in één woord geweldig! Alle voetjes gingen van de vloer in de grote tent. Rond de klok van acht uur werd Strooipop 2012 afgesloten met een optreden van de Osse rockformatie RattleSnake Shake.Terug naar fotoalbum overzicht