Strooipop 2013

Strooipop 2013 ging vrijdagavond om 20.00 uur van start met de 'Strijd om de Strooipop'. Diverse beginnende bands lieten zich van hun beste kant zien in de 'Dance Area' op het festivalterrein. Wat was het een mooie en gezellige avond, een prachtig begin van Strooipop 2013!


Uiteindelijk werd The Gooch door de deskundige jury uitgeroepen als winnaar van de Strijd om de Strooipop. Deze band verzorgde een spetterend optreden en verdiende hiermee een plek op de Main Stage op de zaterdag van Strooipop 2013.


Zaterdag

Op zaterdagmiddag ging het feest vrolijk verder. Op drie verschillende podia (Main Stage, Dance Area en Feestcafé) traden de hele middag en avond diverse landelijke en regionale artiesten op. De vele bezoekers op het festivalterrein genoten van de eerste tot de laatste minuut. Wat een feest, wat een gezelligheid!

Het programma ging om 17.00 uur van start op de Main Stage met een optreden van WayWard. De eerste bezoekers kwamen meteen in de juiste stemming en al snel stroomde het sfeervolle festivalterrein vol met enthousiaste bezoekers, die de rest van de avond genoten van optredens van onder andere Kensington, Miss Montreal, De Kraaien, Wipneus & Pim, DJ Alvita, FUzZiKiTTENz, DJ Robert en DJ J-Shock. Een topdag, woow!


Zondag

De zondag van Strooipop is inmiddels een traditioneel dagje uit geworden. In het najaarszonnetje was het volop nagenieten van de twee voorgaande dagen en ook de jongste gasten vermaakten zich prima met o.a. een leuk kindertreintje, enkele luchtkussens en een panna-voetbalveldje.


Op de Main Stage werden de trouwe festivalgangers in de juiste stemming gebracht door spetterende optredens van The Melody Rockers, Kryner Beat, Black Sell en De Spikes. Het Strooipop weekend werd vervolgens feestelijk afgesloten door het duo Pap en Pudding en op de muziek van Private Label werden alle laatste beetjes energie er uit gegooi op de dansvloer.


Met deze geweldige afsluiter kwam er helaas ook een einde aan een fantastisch feestweekend. Strooipop 2013 was een geweldig succes. We danken alle bezoekers voor jullie aanwezigheid en jullie enthousiasme, alle artiesten voor de spetterende optredens en alle vrijwilligers voor jullie geweldige inzet.


Het was GEWELDIG!Terug naar fotoalbum overzicht