Strooipop 2014

Strooipop 2014 ging vrijdagavond 3 oktober van start met de 'Strijd om de Strooipop'. Diverse beginnende bands lieten zich van hun beste kant zien op het podium van een zo goed als volle Main Stage. Door de deskundige jury werd An Illusion uitgeroepen als winnaar van de Strijd om de Strooipop. Deze band verzorgde een spetterend optreden en verdiende hiermee een plek op de Main Stage op de zaterdag van Strooipop 2014. Na deze 'strijd' maakten coverband Sustain en WC Experience het feestje helemaal compleet.
Wat een mooi begin van dit festivalweekend!


Zaterdag

Ook op zaterdag was het volop genieten op het festivalterrein. Op de Main Stage verzorgden het muzikale talent Jett Rebel, Staal met Glazen en de topformatie DI-RECT geweldige optredens. En op hetzelfde moment ging het feest in de volle Dance Area helemaal los met Juelzz, Robert Swanenberg, Menno de Boer, Puinhoop Kollektiv, Mr.Polska en Giocatori. Ook in het Feestcafé en bij de Silent Disco was het de hele avond bal. Wat een feest, wat een gezelligheid!


Zondag

Ook de inmiddels traditionele zondag van Strooipop was dit jaar een groot succes. Op de Main Stage werden de trouwe festivalgangers in de juiste stemming gebracht door spetterende optredens van o.a. Black Sell, Märel Bijveld, Mustang 66, Mari en de Maries en Outline. In de Dance Tent vermaakten de jongste gasten en hun ouders zich prima met leuke muziek, een kindertrein en diverse luchtkussens.


Rond de klok van 21.30 uur kwam er een einde aan een prachtige jubileumeditie van Strooipop. Strooipop 2014 was opnieuw een groot succes. We danken alle bezoekers voor jullie aanwezigheid en jullie enthousiasme, alle artiesten voor de spetterende optredens en alle vrijwilligers voor jullie geweldige inzet. Het was GEWELDIG!

Terug naar fotoalbum overzicht